Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013

Έρευνα: Με πόσους άντρες έχει κοιμηθεί η μέση Ελληνίδα;

Η έρευνα της Durex παρουσιάζει μια μάλλον απερίσκεπτη εικόνα όσον αφορά την  χρήση προφυλακτικού στην Ελλάδα.
Έρευνα: Με πόσους άντρες έχει κοιμηθεί η μέση Ελληνίδα;
Το 38% των Ελληνίδων δήλωσε ότι έχει κάνει σεξ χωρίς προφυλάξεις, αν και θεωρεί ότι ήταν ένα λάθος που δε θα έπρεπε να έχουν κάνει. Με το δίκιο τους βέβαια, καθώς ένας στους πέντε άντρες (22%) που διατηρεί σχέση δήλωσε ότι κάνει σεξ και με άλλες γυναίκες, χωρίς προφυλακτικό μάλιστα. Στις γυναίκες το αντίστοιχο ποσοστό κυμαίνεται μόλις στο 9%.
Ενδιαφέροντα είναι και τα νούμερα σεξουαλικών συντρόφων που έχουν Έλληνες και Ελληνίδες. Οι Ελληνίδες δήλωσαν ότι είχαν κατά μέσο όρο 10 σεξουαλικούς συντρόφους (όσο και οι Γαλλίδες και οι Πολωνές), ενώ οι Ιταλίδες έχουν 8 και οι Ολλανδές 6. Οι Έλληνες άντρες δηλώνουν ότι κατά μέσο όρο είχαν 30 διαφορετικές σεξουαλικές συντρόφους.

Τόμας: Η δύσκολη σημερινή μέρα και το μήνυμα ζωής του ηθοποιού

Τελευταία ανανέωση: Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013 12:14
Τα νέα σήμερα δεν είναι τόσο καλά....
Τόμας: Η δύσκολη σημερινή μέρα και το μήνυμα ζωής του ηθοποιού
Τα πρόσωπα που αποχωρούν από το ΚΑΤ είναι θλιμμένα... οι γιατροί επιφυλακτικοί και αμίλητοι...

Mε τι μπλούζα πήγε ο Κατίδης για απολογία…


Κατά την είσοδο του στα γραφεία της ΕΠΟ, συνοδευόμενος από τον μάνατζερ του κ. Καρασαββίδη, ο Γιώργος Κατίδης συγκέντρωσε τα βλέμματα λόγω της μπλούζας που φορούσε.
Όπως θα παρατηρήσετε η μπλούζα απεικονίζει μία γυναίκα που είναι ξαπλωμένη, έχει σηκώσει πάνω τα πόδια και ένα... γατάκι κρύβει το ευαίσθητο σημείο της.

Βόμβα Νικολόπουλου: Το MEGA έκλεβε ρεύμα από τη ΔΕΗ


Τελευταία ανανέωση: Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013 13:46
Ερώτηση προς τους υπουργούς Ανάπτυξης, Οικονομικών και Δικαιοσύνης κατέθεσε ο βουλευτής Αχαΐας, Νίκος Νικολόπουλος, καταγγέλλοντας την εταιρεία «Τηλέτυπος»  στην οποία ανήκει και το τηλεοπτικό κανάλι MEGA ότι έκλεβε τη ΔΕΗ.
Βόμβα Νικολόπουλου: Το MEGA έκλεβε ρεύμα από τη ΔΕΗ

Έτσι σήκωσαν τη σημαία οι Ανεξάρτητοι Έλληνες..


 Αυτά παθαίνει όποιος κάνει παρέα με….  
    συριζαίους.

Κλείνει στις 17:00 ο σταθμός του μετρό στο Σύνταγμα


Συναυλία φοιτητών για το σχέδιο Αθηνά

Κλείνει από τις 17:00, με εντολή της αστυνομίας, ο σταθμός του μετρό στο Σύνταγμα, εν όψει της πραγματοποίησης στις 18:00 συναυλίας φοιτητών που αντιδρούν στο σχέδιο «Αθηνά».

Σεξουαλική παρενόχληση μέσα στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά από Κούρδο λαθρομετανάστη καταγγέλλει η πρωταθλήτρια Αθανασία Πέρρα!


Καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά έκανε στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής η πρωταθλήτρια του τριπλούν Αθανασία Πέρρα! 
Η χρυσή μεσογειονίκης του 2009 στην Πεσκάρα με ατομικό ρεκόρ 14μ71, η οποία διαμένει σε ένα από τα δωμάτια της εγκατάστασης που παρέχεται από τον ΣΕΓΑΣ στους επίλεκτους αθλητές στίβου, υπέβαλε μήνυση και υποστήριξε πως αλλοδαπός ο οποίος εκτελεί παρανόμως χρέη δερβέναγα μέσα στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά, παρενόχλησε την Ελληνίδα πρωταθλήτρια μέχρι παρεξήγησης με την Πέρρα να αντιστέκεται σθεναρά στις προθέσεις του! Μάλιστα, η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη του αλλοδαπού άνδρα, που φέρεται να βρίσκεται στην Ελλάδα χωρίς άδεια παραμονής.
Κατά τη σύλληψη του,η αστυνομία βρήκε πάνω του σχεδόν όλα τα κλειδιά από τις εγκαταστάσεις.
Όπως κατήγγειλαν κι άλλοι αθλητές,ο συγκεκριμένος λαθρομετανάστης,είναι εκεί και κάνει τις δύσκολες δουλειές των άλλων υπαλλήλων,οι οποίοι για ανταμοιβή του δίνουν λίγα ευρώ.
Επίσης σε μια άλλη περίπτωση,ο ίδιος υποδέχθηκε μέχρι και την διεθνή επιτροπή αντιντόπινγκ.
Μιλάμε για απίστευτα ρεζιλίκια,που ευθύνονται όλοι όσοι είναι υπεύθυνοι και πληρώνονται από το υστέρημα του ελληνικού λαού για να διατηρούν το αθλητικό κέντρο αλλά και να προφυλάσσουν το τους αθλητές από κάθε μορφής επικινδυνότητα.
Πλέον, οι συνθήκες του αδικήματος ερευνώνται επακριβώς και πέρα από το αστυνομικό μέρος, την τόσο ασυνήθιστη υπόθεση εξετάζει και η διοίκηση των, υπό παραχώρηση σε εταιρία του Κατάρ, αθλητικών εγκαταστάσεων!
eglimatikotita.gr

ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΑΖΙ !

Μετά απο πολύμηνη απραξία,το ιστολόγιό μας θα λειτουργήσει ξανά.
Υπήρχαν κάποια προβλήματα που τα λύσαμε.Είμαστε ανεξάρτητοι εθνικιστές,δεν εκπροσωπούμε κανένα κόμμα και κανένα φορέα.
Ο σκοπός μας είναι να αφυπνίσουμε όλους τους Έλληνες και όχι να τους χωρίσουμε όπως κάνουν τα κόμματα,και άλλα ιστολόγια.Για να γίνει αυτό χρειάζεται ελληνική παιδεία.Εμείς θα είμαστε αυτοί που θα επικροτούμε αλλά και θα αποδοκιμάζουμε κάθε επιλογή που θα γίνεται απο τα κόμματα της βουλής.Σε αυτό θα θέλαμε και εσείς να γράφετε τα σχόλιά σας και να γίνεται συζήτηση.
Να θυμάστε όμως,ότι κανένα κόμμα δε θα αναστήσει τη χώρα.Τη χώρα θα την αναστήσουμε εμείς ενωμένοι σα γροθιά...

        Φιλικοί χαιρετισμοί
               ΑΝ.ΕΘ.ΕΛ (Ανεξάρτητοι εθνικιστές Ελλάδος)