Τρίτη 17 Ιουλίου 2012

Σχετικά με τον τηλεπωλητή δημοσιογράφο Μ.Τριανταφυλλόπουλο.

 ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ !

Ποιος θα το έλεγε πως ο Τριανταφυλόπουλος θα το γύριζε στο Τηλεμάρκετινγκ!
Είδατε τι συμβαίνει όταν οι πολιτικές αποκαλύψεις και το ξεσκέπασμα των σκανδάλων δεν είναι πια προσοδοφόρο επάγγελμα?
Αφού διαθέτουμε τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης σωστό είναι να τα εκμεταλλευτούμε.

Θα είδατε ή θα ακούσατε οι περισσότεροι για τα βιονικά γιλέκα που σε μεταμορφώνουν σε ικανό και δυνατό μαχητή, τα οποία διαφήμισε και σε τηλεοπτική του εκπομπή ο αριστερός επιχειρηματίας ειδήσεων Μάκης, ο επονομαζόμενος Ζούγκλας.
Τί θα λέγατε εάν τα συγκεκριμένα προϊόντα που με ενθουσιασμό και επιστημονική επάρκεια εκθείαζαν οι καλεσμένοι γιατροί του Μάκη, είναι απλώς απομιμήσεις και μάλλον αρκετά φθηνότερες?

Συγγενής μου συνταξιούχος ο οποίος διαθέτει αρκετό χρόνο για διαδικτυακή έρευνα ανακάλυψε την αυθεντική εταιρεία που εφήυρε και διαθέτει παγκοσμίως τα προϊόντα αυτά, η οποία κατήγγειλε στον ίδιο τα μαϊμού γιλέκα του Ζούγκλα - Μάκη.

Δείτε παρακάτω την απάντηση της αμερικάνικης εταιρείας FIR TEX (που εδρεύει στην Κύπρο στην Ευρώπη) η οποία είναι διαθέσιμη στον καθένα  http://www.firtexshop.com/el/

Δηλώνει απροκάλυπτα πως τα προϊόντα της στηρίζονται στη νανοτεχνολογία σε αντίθεση με τα γιλέκα της Ζούγκλας που ισχυρίζονται την νανοτεχνολογία ενώ στην ουσία είναι υπέρυθρης τεχνολογίας. Καταλήγει πως οι εκπομπές και η ιστοσελίδα του Τριανταφυλόπουλου εξαπατούν το ελληνικό κοινό!

Τί άλλο από μαϊμούδες θα περίμενε κανείς να πουλά τις χαλεπές μέρες που περνάμε ο κος Ζούγκλας?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου