Πέμπτη 12 Ιουλίου 2012

Χρυσή Αυγή προς Μπουτάρη: "Θα σε πάρουν κυνήγι οι νεκροί"

Χρυσή Αυγή προς Μπουτάρη: "Θα σε πάρουν κυνήγι οι νεκροί"
Οι Χρυσαυγίτες βλέπουν είναι στα «μαχαίρια» με τον Γιάννη Μουτάρη εδώ και καιρό, μετά και τη μήνυση που κατέθεσε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής στην Α' Θεσσαλονίκης, Α.Γρέγος, κατά του Δημάρχου, επειδή ο κος Μπουτάρης είχε χαρακτηρίσει τη Χρυσή Αυγή ναζιστικό κόμμα, που πρέπει κάποια στιγμή να κηρυχθεί παράνομο, τώρα νέο μέτωπο ανοίγει μεταξύ τους.

Μπουτάρης και Χρυσή Αυγή έχουν μια σχέση μίσους και πάθους, αφού οι δηλώσεις που γίνονται και από τις δύο πλευρές μυρίζουν «μπαρούτι» ! Αυτή τη φορά η  οργάνωση δημοσίευσε ακόμη ένα κείμενό της στον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, με αφορμή την απόφαση του κ. Μπουτάρη να πραγματοποιούνται κοινές περιπολίες Ελλήνων και Βούλγαρων αστυνομικών για την προστασία των ανακυκλώσιμων υλικών. Στη σχετική ανακοίνωση τα «πρωτοπαλίκαρα» του Νίκου Μιχαλολιάκου, αποκαλούν τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης «σύντροφο» και τον προειδοποιούν πως αν δεν πάρει πίσω την απόφαση του τότε «θα σηκωθούν σφαγιασθέντες των Βουλγάρων  από τα μνήματα και θα τον πάρουν στο κυνήγι»…

Δείτε την σχετική ανακοίνωση:

Για την περίπτωση του «μοντέρνου», «ανοιχτόμυαλου» και «υπερπροοδευτικού» και γραφικού δημάρχου Θεσσαλονίκης, Γ. Μπουτάρη, έχουμε μιλήσει πολλές φορές. Και τις αφορμές τις έχει δώσει ο ίδιος, με τις αλλοπρόσαλλες δηλώσεις και ενέργειές του.

Θα επανέλθουμε στον συγκεκριμένο «σύντροφο», καθότι προκάλεσε και πάλι το δημόσιο αίσθημα. Αυτή τη φορά, δηλώνοντας κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου, πως θα φέρει στη Θεσσαλονίκη… Βουλγάρους αστυνομικούς, για να αποτρέψουν το φαινόμενο των κλοπών ανακυκλώσιμων υλικών από τους ειδικούς κάδους, καθώς οι συμμορίες που διαπράττουν αυτού του είδους τις κλοπές αποτελούνται από Βουλγάρους «οικονομικούς μετανάστες»!

Μάλιστα, ο Μπουτάρης υποστήριξε ότι έχει ήδη προβεί στις απαραίτητες ενέργειες  για να έλθουν οι… Βούλγαροι αστυνομικοί στην Θεσσαλονίκη, μέσω του Βουλγαρικού Προξενείου!

Βεβαίως, δεν γνωρίζουμε αν σοβαρολογεί ή ακόμα κι αν κάνει τέτοιες αμετροεπείς δηλώσεις… υπό την επήρεια του προϊόντος του (κρασί), αλλά οφείλει απέναντι στην Ελληνική Ιστορία να είναι πιο προσεκτικός εις ότι αφορά τους Βουλγάρους και τη Θεσσαλονίκη, γιατί είναι γνωστές οι βουλγαρικές ωμότητες στην Μακεδονία μας κατά την κατοχή και θα σηκωθούν οι σφαγιασθέντες από τα μνήματα και θα τον πάρουν στο κυνήγι…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου