Τετάρτη 11 Ιουλίου 2012

Καταιγισμός από χαράτσια πλήττουν την Ελληνική κοινωνία

Καταιγισμός από χαράτσια πλήττουν την Ελληνική κοινωνία
Νέο «δωράκι» από την κυβέρνηση έρχεται στον ήδη επιβαρυμένο Έλληνα πολίτη στις αρχές Αυγούστου με τα πρώτα ειδοποιητήρια για το τέλος ακινήτων του 2012.
Στόχος του υπουργείου Οικονομικών είναι να ανέλθουν τα έσοδα του στα 2,5 δισ. ευρώ και να καλυφθεί το ποσό των 3 δισ. ευρώ που αναζητείται, ώστε να υπάρξει σύγκλιση με τις απαιτήσεις της τρόικας. Μόνο έτσι θα ξεκινήσουν και πάλι οι συζητήσεις με σκοπό την νέα δανειοδότηση της Ελλάδας. Με λίγα λόγια, ο ήδη εξαθλιωμένος Έλληνας καλείται να συνεχίσει να πληρώνει από το υστέρημα του τις «μαύρες τρύπες» της ελληνικής οικονομίας. Σαν να μην έφτανε αυτό, θα τεθεί επιπρόσθετο χαράτσι 3% στα ενοίκια επαγγελματικών χώρων, το οποίο θα επιβληθεί επί των ενοικίων που εισέπραξαν οι ιδιοκτήτες για το 2011. Ακόμα, συζητούνται οι οριστικές αποφάσεις ως το τέλους του μήνα για την εξίσωση του φόρου στο πετρέλαιο κίνησης με το πετρέλαιο θέρμανσης.
Φυσικά, με τη λήψη όλων αυτών των μέτρων (χωρίς κανείς να λαμβάνει υπ’ όψιν του τα εκκαθαριστικά που ήδη έχουν αρχίσει να έρχονται στους φορολογούμενους Έλληνες) οι συμπολίτες μας αδυνατούν να τα βγάλουν εις πέρας στις καθημερινές τους ανάγκες. Έχουμε αντιληφθεί καλά την πλήρη αδιαφορία του κράτους που με τις ενέργειές του εξαθλιώνει ακόμα περισσότερο κάθε Έλληνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου